Heip! Tosiaan ollaan nyt taalla Sydneyssa kolmatta paivaa jo ja vkl on viela jaljella.. Taalla on aika menny shoppaillessa ja muuten vaan ihmetellessa. Voin kylla kertoo et taa on yks rotanreika ton shoppailun suhteen, Melbourne oli paaaaaaljon parempi!! Siella oli yks sellanen sika iso ostoskeskus missa oli kaikki mahdolliset kaupat ja taalla on kaikki ripoteltu ympariinsa ja muutenki taalla on kalliimpaa.. :/ Ylipaatansa ei oikeen digailla tasta Sydneysta enaa, oli taa ihan kiva sillon ku oltiin viikko taalla mut se oli kylla ihan riittavasti. Taalla ku nakee Oopperatalon ja Harbour Bridgen niin se on siina. Tai no joo toi Kings Cross missa talla hetkella asustellaan D*Lux-nimisessa hostellissa on kylla kans nakemisen arvonen paikka :D Aika karua seutua..Narkkeja,juoppoja,prostituoituja ja kodittomia kadut taynna ja muutenki kaikkia laitapuolen kulkijoita...Siihen viela kivana pikku hoysteena strippiklubit siina hostellin ymparilla.. Eilen ku istuskeltiin kadulla yhella penkilla nii joku spuke tuli ja hyppas siihen mun syliin!! WTF?? Sti se vaan anki ittensa siihen mun paikalle. Ihan kaapioo porukkaa oikeesti..olin sit vissii istunu sen jollai vakkaripaikalla, harmi ku en sita nimilappua sattunu nakeen siina etta anteeksipyyntoni vaan sille spukelle.. 

Eilen ku oltiin hieman...oo virkistavalla iltakavelylla tuolla kaupungilla nii nahtiin opossumeja yhessa puistossa! ne oli ihania :D Ne soi sipseja x) Kaytiin yhteensa 5 eri baarissa, eka oli sellanen The Gaff missa soin ilmasen aterian :) Sit kaytiin jossain ihme Star Barissa missa sai tosi halpoja juomia! Sit tavattiin pari sellasta hauskaa jabaa! Ne oli jotain afrikkalaisperasia siis mut se toinen oli Ruotsista ja se puhu meille ruotsia :P Ja me vastattiin aina vaan englanniks takas koska sanottiin et ymmarretaan kylla ruotsia muttei osata puhua :D Tosi hauskoja tyyppeja oli. Sielta mentiin sit yhen helmi irkkubaarin kautta Scubaariin joka oli ihan kuollu ja kuopattu mesta, vahan eri meno ku viime kerralla..Sit kaytiin viela Side baarissa ja seki oli jotenki nihkee..Se irkkubaari oli varmaan paras mesta noista :P Kahen aikaan ajeltiin taksilla takas hostellille.

Tanaan saatiin ittemme sangysta ylos siina 12 maissa :D Luulin et kello on jotain 10 mut joo..Tuli sit vahan kiire saada ittensa kuntoon ku tanaan pitais shoppailla kaikkee mahollista ja kayda Medicaressa hakemassa rahaa ja viela siella Travellers Contact Pointissaki...Kiireinen paiva. Illalla aateltiin kavella sinne oopperatalolle ja ottaa vahan iltakuvia sielta..Mut nyt jatketaan matkaa tasta tonne heikoille shoppailumestoille..C u mates <3 O&H