Heihooooooooooooi! Taalla ollaan taas todellaki hikisessa Brisbanessa! Voi elaman kevat et taa kuumuus saa mut karttyseks rusinaks. Tultiin tanne siis eilen Byron Baysta, matkaan meni sellaset 2 tuntia. Mut alotan nyt kertoon vahan informaatioo meian legendaarisesta rantaretkesta, siis viime torstaista. Aurinko paisto siis aamusta asti oikeen kivasti joten paatettiin menna kerranki kunnolla palvoon sita rannalle. Se ranta oli tosi kiva! Siella oli paljon surffareita, ehka sen takia ;) Ja niita oli sit varmaan sen takia ku siel oli aika siistin kokoset aallot! Teki melkeen ite mieli lahtee sinne aalloille breikkaileen, harmi vaan ku ei ollu lautoja :P Oltiin siella varmaan aamu 10 lahtien ja lahettiin sit iltapaivalla takas hostellille, missa odotti sit astetta karumpi yllari: Oltiin kumpiki suht palaneita. O:n naama on ku ravun takapuoli ja mun nayttaa vahan aurinkokuivatulta tomaatilta med muutama ihanainen vesikello mista vuotaa nestetta pitkin mun naamaa. Eilen kuljin viela kaiken lisaks laastari otsassa ku olin onnistunu varmaan juokseen seinaa pain tai jtn ku siina oli sellanen veriklontti :) Eihan siina viela kaikki, toki saatiin poltettua itteemme muualtaki ku naamasta.. Vinkkina meitakin tyhmemmille: rasvankaytto suositeltavaa korkeissa lampotiloissa ja uv-sateilyssa..No tassa sit karvistellaan liekehtivissa nahoissamme. Saman paivan iltana suunnattiin paikalliseen backpacker-baariin, Cheeky Monkeyyn missa sai tanssia poydilla :D Se oli ihan hauskaa. Jossain vaiheessa bongattiin sileta ulkopuolelta sellanen jaba siistin pakun kans. Se oli Assaf Israelista :D Aateltiin lahtee sen kans vahan kiertaan Ausseja silla pakulla, se ois kunnon matkailua :D Mut nayttas silta ettei noi aikatulut oikeen anna periks, sellanen matkanteko ku on vahan hidasta. Tosin halvempaa..

Seuraavana paivana, eli eilen matkattiin sit tosiaan bussilla tanne Brisbaneen. Ilma oli jaatavan kuuma ja raahauduttiin kasseinemme tanne hostellille. Ku paastiin perille niin ensimmainen mita saatiin kuulla oli et meille ei oo sita huonetta minka olin varannu. Loistavaaaaa! Se miekkonen selitti et joo ku ei talta sun kortilta pystyny maksaan. No totta vitussa siita ei pysty maksaan ku se on visa ELECTRON aaaaalio! Aaaaargh. Yleensa naita hostelleja varatessa annetaan se creditcardin numero vaan varmuudeks et on jotain tietoo paperilla siita varaajasta ja se maksetaan vasta sit ku tullaan sinne hostelliin. Taalla ilmesesti ei teha niin, joten ei tosiaan saatu sita huonetta. No onneks se jaba oli pitany meille jotain sankyja varmuudeks mut jouduttiin nyt eri huoneisiin. O on 8 hengen huoneessa ja ma oon 30! O:n huoneessa haisee hirveelle ja mun huoneessa on ehka +32467395 astetta lamminta ja HIKISTA! Kavin eilen illalla ennen nukkumaanmenoo suihkussa mut se ei auttanu yhtaan mitaan. Olin yhta hiessa taas 5 min paasta..Ostin eilen kans tuolta kaupungilta kannettavan cd-soittimen (!) koska tosiaan toi mun superhieno toimiva samsungin mp3-soitin lahos enka pysty elaan kokonaista kuukautta ilmas musiikkia. Ostin siis sen soittimen ja lisaks 5 cd:ta: Santana x2, Good Charlotte x2 ja Michael Buble. Ne makso kylla yhteensa euroissa n.23e joten ei hirveesti onneks..O osti sellasen suffle iPodin, joka makso 64$!! Ne maksaa kai Suomessa euroissaki jonku satasen. 

1353146.jpg

Alusvaateostoksilla...

Herasin tanaan aamulla siina 6 aikaan. Tai no en itse asiassa varmaan nukkunu tuolla saunassa kovinkaan paljoo..Puol 8 hyppasin veke sielta sangysta ku siel ei oikeesti enaa happi kulkenu. Kavin taas suihkussa josta oli viela vahemman hyotya ku edellisiltana mut kavimpa kuitenki. Naama hikoilee ja nesteet valuu rakkuloista. Otsa nayttas nyt vahan silta et ne alkaa viela kaiken liskas matimaan ne rakkulat. Tulehdus tasta tosiaan viela puuttuukin :) Eilen illalla muuten vollottelin yksinani tuolla kadulla ku soitin aitille ja sanoin et haluun makaroonilaatikkoo poytaan ku paasen kotiin :D Ja se oli niin ihana ku sano et joo oon ottanu vapaapaivan toista sillon niin mina taalla touhuilen sitten niin saatte mita ruokaa haluutte :') Oivoi. Sita odotellessa...Toivottavasti taa olo tasta nyt vahan piristyis paivan mittaan, jos vaikka loytais kaupungilta jotain kivaa ostettavaa :D Ja ainiin tosiaan, kaiken lisaks ollaan nyt paatymassa siihen ratkasuun ettei menna sinne Uluru-kivelle ollenkaan :o Se matka nimittain maksaa niin paljon, koska se mesta on tuolla outbackissa keskella aavikkoo..Oishan se ollu ihan must juttu mut rahat ei valttamatta oo samaa mielta :/ Suunnitelmissa ois nyt sen sijaan jatkaa matkaa tata ita-rannikkoo vahan ylospain ja kayda mm. Whitsundays-purjehduksella. Toivottavati ilmat suosis, ei oo nimittain kovin houkuttelevaa tehda tota merenkayntia missaan trombi-myrskyssa...Huomenna lahetaan taalta Brisbanesta Sunshine Coastille Maroochydoreen. O tuli muuten nyt tuolta huoneesta tahan ja oli kayny ihastelemassa oksennuksia suihkun lattialla. Jai suihkukeikka valiin ja nyt sen pitaa kayda tuolla toisessa suihkussa mika on siella mun huoneen lahella. Yolla siella oli kuulemma kaks jatkaa selittany jotain tosi hamaria juttuja et ne on elaman huumeissa mut kuulosti vahan silta et ois jossain ihan muissa ku elaman huumeissa :D Ohhoijaa onneks paastaan huomenna helvanaan taalta. Ei oo mikaan ihastuttava paikka. Mut kirjottelen taas infoo ku paasen seuraavan kerran koneelle. Moro! Xx O&H